Volg ons

Derde Divisie

Maynard verruilt Spakenburg voor Quick Boys

Maynard verruilt Spakenburg voor Quick Boys

Kelvin Maynard speelt komend seizoen voor Quick Boys. De 30-jarige verdediger traint vanavond al mee met de Derde Divisionist uit Katwijk.

Multifunctioneel
Maynard vertrok deze zomer bij Spakenburg, waar hij in de winterstop een contract tot het einde van het seizoen had getekend. Daarin kwam hij echter maar weinig in actie, omdat de verdediger, die in de play-offs om lijfsbehoud tevens als gelegenheidsspits fungeerde, lang niet fit was. Maynard kon echter niet verhinderen dat Spakenburg afgelopen seizoen degradeerde uit de Tweede Divisie.

Buitenlandse avonturen
Quick Boys haalt met Maynard een oud-prof in huis die onder meer bij FC Volendam, het Portugese SC Olhanense, het Hongaarse Kecskeméti TE, FC Emmen en Antwerp FC (Belgie) bij het Engelse Burton Albion belandde. Zijn keuze voor Quick Boys betekent dat hij het komend seizoen in de Derde Divisie op zal nemen tegen zijn oude ploeg Spakenburg.

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Derde Divisie