donderdag, 30 mei 2024
Voetbal247.nlCompetitiesDerde DivisieMaynard verruilt Spakenburg voor Quick Boys

Maynard verruilt Spakenburg voor Quick Boys

Kelvin Maynard speelt komend seizoen voor Quick Boys. De 30-jarige verdediger traint vanavond al mee met de Derde Divisionist uit Katwijk.

Multifunctioneel
Maynard vertrok deze zomer bij Spakenburg, waar hij in de winterstop een contract tot het einde van het seizoen had getekend. Daarin kwam hij echter maar weinig in actie, omdat de verdediger, die in de play-offs om lijfsbehoud tevens als gelegenheidsspits fungeerde, lang niet fit was. Maynard kon echter niet verhinderen dat Spakenburg afgelopen seizoen degradeerde uit de Tweede Divisie.

Buitenlandse avonturen
Quick Boys haalt met Maynard een oud-prof in huis die onder meer bij FC Volendam, het Portugese SC Olhanense, het Hongaarse Kecskeméti TE, FC Emmen en Antwerp FC (Belgie) bij het Engelse Burton Albion belandde. Zijn keuze voor Quick Boys betekent dat hij het komend seizoen in de Derde Divisie op zal nemen tegen zijn oude ploeg Spakenburg.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD