maandag, 17 juni 2024
Voetbal247.nlEredivisieMaurice Steijn nieuwe trainer van Sparta Rotterdam

Maurice Steijn nieuwe trainer van Sparta Rotterdam

Maurice Steijn is vanaf komend seizoen de nieuwe hoofdtrainer van Sparta Rotterdam, dat meldt Voetbal International. Daarmee is hij de opvolger van Henk Fraser, die enkele weken geleden bekendmaakte na dit seizoen niet langer door te gaan bij Sparta. 

Steijn was eerder trainer van ADO Den Haag, VVV-Venlo en NAC Breda. Daar komt nu dus Sparta Rotterdam bij: “In het verleden heb ik al vaker met Maurice gesproken en in die gesprekken had ik al een goede indruk gekregen. Dat gevoel is in de gesprekken die wij met hem hebben gevoerd alleen maar beter geworden.” stelt Gerard Nijkamp, technisch directeur van Sparta Rotterdam aan Voetbal International. “Maurice Steijn stond op onze shortlist met mogelijke kandidaten waarmee we in gesprek zijn gegaan.”

Maurice Steijn tekende een contract voor twee seizoenen bij de Spangenaren en heeft erg veel zin in zijn nieuwe klus: “Ik heb er heel veel zin in om per 1 juli te starten. De prioriteit van de gehele club moet nu liggen bij het huidige team en de huidige staf. Zij moeten zich optimaal kunnen richten op het slot van dit seizoen.” vertelt de kersverse trainer van Sparta Rotterdam aan het weekblad VI.

Henk Fraser
Fraser heeft nog een contract tot 2024 bij Sparta maar besloot deze niet uit te dienen. Hij was trainer van Sparta sinds 2018/2019 en deed dat met afwisselende prestaties. De 55-jarige oefenmeester is sinds vorig jaar assistent trainer van het Nederlands elftal.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD

VOETBALSHIRTS

[products limit="4" columns="2" products tag="tenue" orderby="rand" ]