vrijdag, februari 26, 2021
Home Competities Derde Divisie Maurice de Ruiter tekent bij Sparta Nijkerk

Maurice de Ruiter tekent bij Sparta Nijkerk

Maurice de Ruiter speelt volgend seizoen voor Sparta Nijkerk. De 27-jarige aanvaller komt over van DVS’33 en tekent voor één seizoen op de Ebbenhorst.

De interesse van de ambitieuze Nijkerkers voor De Ruiter was al eerder bekend. De Ruiter had geen toekomst meer in Ermelo na verschillende incidenten. De creatieve aanvaller werd in de winterstop verhuurd aan IJsselmeervogels, waar hij aanvankelijk een sterke start kende, maar toch voortijdig werd weggestuurd na een aanvaring met aanvalskompaan Danny van den Meiracker. De Ruiter had in Ermelo nog een contract voor twee seizoenen.

,,De technisch zeer vaardige speler was de afgelopen jaren de smaakmaker bij DVS’33 Ermelo. Hij maakte in 5 jaar tijd meer dan 80 goals op 3e divisie niveau. Maurice past heel goed in onze aanvallende speelstijl en samen kunnen we weer volgende stappen maken”, jubelt Sparta Nijkerk op haar website. De club is via de nacompetitie nog in de race om promotie naar de Derde Divisie, nadat op de slotdag het kampioenschap werd verspeeld aan Excelsior ’31.

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments