zondag, 21 april 2024
Voetbal247.nlCompetitiesDerde DivisieMaurice de Ruiter aast op revanche bij Sparta Nijkerk: 'Minimaal 20 goals...

Maurice de Ruiter aast op revanche bij Sparta Nijkerk: ‘Minimaal 20 goals maken’

Na het afgelopen turbulente seizoen kreeg Maurice de Ruiter het etiket ‘enfant terrible’ opgeplakt. Ten onrechte, vindt de aanvaller zelf.

,,Bij DVS ben ik niet weggestuurd maar wilde ik zelf weg, de belangrijkste reden was dat ik vond dat ik niet de waardering kreeg die ik verdiende. Bij IJsselmeervogels ben ik wel weggestuurd: er werd iets gezegd tegen mij wat ik nooit zou pikken. Alleen de volgende keer zou ik het anders oplossen, niet op het veld”, blikt hij in gesprek met RTV Utrecht-verslaggever Mark Kloostra terug op het bewogen afgelopen seizoen.

Daardoor moest De Ruiter ook op zoek naar een nieuwe club. Over interesse had hij geen klagen: ,,Bij veel clubs voelde het goed, maar hier voelde het het beste. Het hele plaatje klopte.” Op sportpark de Ebbenhorst mogen de supporters van Sparta Nijkerk dit seizoen de nodige goals van hem verwachten: ,,Ik ben wel iemand die indien hij fit is er altijd 15 maakt en als ik topfit ben zelfs meer dan 20. Ik denk dat ik er minimaal 20 ga maken.” Pikant is bovendien dat de aanvaller met Sparta Nijkerk het ook tweemaal op zal nemen tegen zijn oude club DVS’33.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD