Volg ons

Almere City FC

Materiaalmannen Almere City gaan op de vuist

Materiaalmannen Almere City gaan op de vuist

Een bizar incident afgelopen zaterdag bij Almere City FC. Daar vlogen de twee materiaalmannen, Danny Zaal en Leon Zuidam, elkaar in de haren. De ene materiaalman (onduidelijk wie) gaf de ander een kopstoot, met een gebroken neus tot gevolg.

Aanleiding zou volgens Almere Vandaag een ruzie zijn over de manier van werken bij de club. De materiaalman met een gebroken neus heeft melding gedaan bij de politie. Almere City-directeur John Bes heeft beide kemphanen op non actief gezet. Hij bevestigt dat er een incident heeft plaatsgevonden: ,,We hebben daarna een stevig gesprek gehad met beide en hebben besloten om met beide per direct niet verder te gaan. Meer wil ik er niet over kwijt, want dan zou ik moeten spreken over individuele zaken en dat wil ik niet. Het is gebeurd, dat is ernstig en we hebben maatregelen genomen.”

Almere City FC speelt vrijdagavond de thuiswedstrijd tegen De Graafschap. Onduidelijk is wie dan de materialen verzorgt aan Almeerse zijde.

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Almere City FC