vrijdag, 19 juli 2024
Voetbal247.nlClubsAlmere City FCMateriaalmannen Almere City gaan op de vuist

Materiaalmannen Almere City gaan op de vuist

Een bizar incident afgelopen zaterdag bij Almere City FC. Daar vlogen de twee materiaalmannen, Danny Zaal en Leon Zuidam, elkaar in de haren. De ene materiaalman (onduidelijk wie) gaf de ander een kopstoot, met een gebroken neus tot gevolg.

Aanleiding zou volgens Almere Vandaag een ruzie zijn over de manier van werken bij de club. De materiaalman met een gebroken neus heeft melding gedaan bij de politie. Almere City-directeur John Bes heeft beide kemphanen op non actief gezet. Hij bevestigt dat er een incident heeft plaatsgevonden: ,,We hebben daarna een stevig gesprek gehad met beide en hebben besloten om met beide per direct niet verder te gaan. Meer wil ik er niet over kwijt, want dan zou ik moeten spreken over individuele zaken en dat wil ik niet. Het is gebeurd, dat is ernstig en we hebben maatregelen genomen.”

Almere City FC speelt vrijdagavond de thuiswedstrijd tegen De Graafschap. Onduidelijk is wie dan de materialen verzorgt aan Almeerse zijde.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD