maandag, 20 mei 2024
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZaterdagMatchwinner Vermeulen: "Goed voor mijn zelfvertrouwen"

Matchwinner Vermeulen: “Goed voor mijn zelfvertrouwen”

Rik Vermeulen was zaterdagmiddag de gevierde man bij FC Lisse. De ploeg uit de Derde Divisie Zaterdag leek op bezoek bij Jong FC Volendam te verliezen, maar Vermeulen bezorgde Lisse toch nog de zege in de slotfase van de wedstrijd.

Met nog twee minuten op de klok stond het nog altijd 1-0 voor Jong FC Volendam. Een goed resultaat leek ver weg voor FC Lisse, totdat Vermeulen de 1-1 binnen gleed. Een paar minuten later profiteerde de aanvaller optimaal van geklungel in de verdediging van de thuisploeg en kroonde zich zodoende tot matchwinner. “Dit is fantastisch en goed voor mijn zelfvertrouwen”, reageerde Vermeulen na de wedstrijd voor de camera van FC Lisse TV. De routinier roemde tegelijkertijd zijn ploeggenoten. “Ik denk dat we elkaar goed aanvoelen. Steven Olsthoorn is kopsterk en met Thierry Monteny en mij er om heen met loopacties is dat altijd lekker. Martin van Eeuwijk staat natuurlijk buiten kijf. Hij kan fantastisch voetballen en als hij dat zo blijft doen dan is het een pure aanwinst voor elke club op dit niveau.”

Bekijk hieronder het volledige interview van FC Lisse TV met Rik Vermeulen:

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD