Volg ons

Aan het woord

Monteiro (Kozakken Boys): ‘Ontlading als je hoort dat Katwijk verloren heeft’

Monteiro (Kozakken Boys): ‘Ontlading als je hoort dat Katwijk verloren heeft’

Sanny Monteiro was zaterdagmiddag de gevierde man bij Kozakken Boys, de verdediger was de maker van de beslissende treffer tegen IJsselmeervogels (1-0) waardoor zijn ploeg weer een reële kans heeft op de titel in de Tweede Divisie. Door de nederlaag van concurrent Katwijk heeft de ploeg uit Werkendam alles weer in eigen hand, dit tot grote tevredenheid van de voornoemde doelpuntenmaker.

Druk houden
,,De wedstrijd verliep goed voor ons. Wat wij moesten doen was winnen en hoe maakte ons echt niet uit, dit alles om druk te blijven houden op Katwijk. Persoonlijk gezien is het natuurlijk altijd leuk om de matchwinner te zijn in een belangrijke wedstrijd”, aldus Monteiro tegenover Voetbal247.

Ontlading
Na de gewonnen wedstrijd van Kozakken Boys bleek een half uur later dat Katwijk drie punten had laten liggen. Vanzelfsprekend werd dit nieuws met gejuich ontvangen in de kleedkamer van de ploeg uit Werkendam. ,,Uiteraard is er ontlading wanneer je na de wedstrijd hoort dat Katwijk verloren heeft, want nu hebben we het in eigen hand. Al moeten we ons nog niet rijk rekenen want we zijn er nog niet.”

Supporters Kozakken Boys
Als de titelkandidaten beiden de komende wedstrijd winnend af weten te sluiten zal de beslissing vallen op de laatste speeldag en dan staat het treffen tussen Kozakken Boys en Katwijk op het programma. Monteiro wenst echter alleen te kijken naar de eerstvolgende wedstrijd.  ,,De titelstrijd is weer volledig open maar wij moeten ons eerst op AFC richten. Deze wedstrijd moeten wij winnen en als we dat doen dan gaan we pas praten over een eventuele kampioenswedstrijd thuis tegen Katwijk. Ik wil dan ook een beroep doen op onze supporters om ons te steunen tegen AFC, met deze hulp moet het mogelijk zijn om ook die wedstrijd te winnen”, besluit Monteiro.

 

Discussieer mee!

Meer over Aan het woord