Volg ons

Tweede Divisie

Matchwinner Kamp (Quick Boys) na zege op IJsselmeervogels: ‘We moeten verder omhoog kijken nu’

Matchwinner Kamp (Quick Boys) na zege op IJsselmeervogels: ‘We moeten verder omhoog kijken nu’

Jan Willem Kamp was zaterdag de gevierde man bij Quick Boys nadat hij zijn team in de slotfase met een rake kopbal de zege bezorgde tegen het hoger geklasseerde IJsselmeervogels (2-1). De matchwinner verscheen direct na afloop van het duel voor de camera van FOX Sports waar hij vanzelfsprekend sprak over zijn treffer, maar vooral zijn blijdschap toonde over de belangrijke punten die hij met zijn ploeggenoten over de streep wist te trekken.

Omschakeling
,,In de eerste helft speelden wij wat meer terug en ze wisten niet echt de opening te vinden. Wij kwamen er een aantal keer gevaarlijk uit en hadden toen al aan doelpuntje kunnen maken. In de tweede helft komen wij op voorsprong, daarna liepen wij wel veel achteruit en gingen ze pompen. Je had toen al in de gaten dat als we een beetje geluk hadden in de omschakeling dat we er nog een bij in zouden kunnen leggen en dan was het klaar. Eigenlijk ga je te lang door met het achteruitlopen en dan schieten ze er toch eentje in en als je dan op het einde op deze manier dan nog kan winnen, dan wordt het nu een fantastische avond”, aldus de doelpuntenmaker tegenover de camera van FOX Sports.

Kans gepakt
Kamp maakte in de zomer de overstap van Quick’20 naar Quick Boys. Hij moest even wachten op de kans, maar deze greep hij dus met beiden handen aan tegen IJsselmeervogels. ,,Ik ben hier nieuw gekomen, het is een goed team en ik moest geduld hebben. Nu kreeg ik de kans, doordat er iemand uitvalt. Ik deed mijn best en het heeft nu heel goed uitgepakt. Dat geeft vertrouwen en daar ben ik blij mee. Ik ben echt gewoon blij dat wij als team gewonnen hebben. Vorige week win je hem en je wint hem nu en dat geeft vertrouwen voor de rest van de wedstrijden. We moeten gewoon verder omhoog kijken nu.”

Het coronavirus raakt ook Voetbal247.nl. Door de zware tijd waar veel bedrijven doorheen gaan, zijn de advertentiebudgetten flink ingeperkt. Voetbal247.nl is volledig gratis te bezoeken, maar we hebben wel onze kosten en willen onze redacteuren graag een kleine vergoeding kunnen geven voor hun werk. Waardeer jij Voetbal247.nl? Dan kun je ons werk steunen met een kleine donatie. Lees hier meer over dit verzoek

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Tweede Divisie