donderdag, 20 juni 2024
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZaterdagMatchwinner Grevink (ACV): 'Fantastisch omdat je zo je team kunt helpen'

Matchwinner Grevink (ACV): ‘Fantastisch omdat je zo je team kunt helpen’

Niels Grevink was zaterdag de gevierde man bij ACV, de aanvaller was in Veenendaal tegen DOVO goed voor twee treffers waardoor er drie punten aan het totaal toegevoegd konden woerden (1-2). De doelpuntenmaker verscheen na het duel dan ook met een brede glimlach voor de camera van ACV TV.

Grevink maakte twee doelpunten en het opvallende daaraan was dat hij daar slechts één helft voor nodig had. De blijdschap was dan ook groot omdat hij als invaller alsnog een groot aandeel kon hebben in het uiteindelijke resultaat. ,,Dat voelt fantastisch en helemaal omdat je je team zo kunt helpen om de drie punten binnen te slepen hier in Veenendaal”, aldus de doelpuntenmaker tegenover de camera van ACV TV.

De aanvaller is op de weg terug na blessureleed. ,,Het gaat goed, maar wedstrijdritme mis ik wel en dat zie je dan in de tweede helft. Er zijn bepaalde momenten dat ik niet tot mijn recht kom, maar in de loop van de tijd komt dat wel weer terug. Vandaag was 45 minuten echt voldoende, maar lichamelijk gezien ben ik volgende week wel weer aan een stapje extra toe.”

Onderstaand de video van ACV-TV met het gehele interview met Niels Grevink.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD