Volg ons
Jaap van Duijn FC Rijnvogels

Derde Divisie Zaterdag

Matchwinner Van Duijn: “Ik was bang dat ik Quick Boys zou missen”

Matchwinner Van Duijn: “Ik was bang dat ik Quick Boys zou missen”

Jaap van Duin heeft een bijzondere rentree bij FC Rijnvogels achter de rug. De aanvaller keerde tegen zijn oude club Quick Boys terug van een scheurtje in de lies en schoot vanaf elf meter de winnende goal binnen.

Stiekem laten zien

Het was lang onduidelijk of Van Duijn inzetbaar zou zijn tegen Quick Boys. Vijf weken geleden liep hij een scheurtje in de lies op. “Ik was bang dat ik deze wedstrijd zou missen”, vertelde hij na afloop tegen Omroep West. “Er stonden vier tot zes weken voor en het is nu de vijfde week. Afgelopen donderdag voor het eerst gas gegeven en dat voelde goed. Vandaar dat we besloten hadden om mee te gaan en er bij te zitten.” In de rust gaf trainer Hein van Heek het seintje dat Van Duin zich klaar moest maken voor een invalbeurt. Uiteindelijk deed hij zijn oude club de das om. “Dit (Quick Boys, red.) is mijn club, dat weet iedereen. Toch wil je het hier stiekem laten zien.”

Bekijk hier het hele interview met Jaap van Duijn

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Derde Divisie Zaterdag