dinsdag, 16 juli 2024
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZaterdagMatchwinner Van Duijn: "Ik was bang dat ik Quick Boys zou missen"

Matchwinner Van Duijn: “Ik was bang dat ik Quick Boys zou missen”

Jaap van Duin heeft een bijzondere rentree bij FC Rijnvogels achter de rug. De aanvaller keerde tegen zijn oude club Quick Boys terug van een scheurtje in de lies en schoot vanaf elf meter de winnende goal binnen.

Stiekem laten zien

Het was lang onduidelijk of Van Duijn inzetbaar zou zijn tegen Quick Boys. Vijf weken geleden liep hij een scheurtje in de lies op. “Ik was bang dat ik deze wedstrijd zou missen”, vertelde hij na afloop tegen Omroep West. “Er stonden vier tot zes weken voor en het is nu de vijfde week. Afgelopen donderdag voor het eerst gas gegeven en dat voelde goed. Vandaar dat we besloten hadden om mee te gaan en er bij te zitten.” In de rust gaf trainer Hein van Heek het seintje dat Van Duin zich klaar moest maken voor een invalbeurt. Uiteindelijk deed hij zijn oude club de das om. “Dit (Quick Boys, red.) is mijn club, dat weet iedereen. Toch wil je het hier stiekem laten zien.”

Bekijk hier het hele interview met Jaap van Duijn

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD