Volg ons
pernelly-biya-vvog

Derde Divisie Zaterdag

Matchwinnaar VVOG schrijft primeurs bij

Matchwinnaar VVOG schrijft primeurs bij

Pernelly Biya kende op zaterdag een goede wedstrijd tegen Rijnsburgse Boys door liefst drie keer te scoren. Mede door de doelpunten van de aanvaller won VVOG met 3-0.

Primeur voor Biya

Biya sprak na de wedstrijd met Omroep West en onthulde dat hij een speciaal moment meemaakte. “Nog nooit, dit is mijn eerste, dus ik ben hartstikke blij, ja”, antwoordde de aanvaller op de vraag of hij al eens eerder drie keer had gescoord in één duel. Bij die primeur bleef het overigens niet, want Biya scoorde tegen Rijnsburgse Boys ook plots met zijn hoofd. Dat gebeurde in een wedstrijd nog niet eerder. “Als ik train af en toe, maar in een wedstrijd nog nooit. Misschien in de jeugd ofzo.” Het was voor de aanvaller de eerste keer dit seizoen dat hij tot scoren kwam en wat hem betreft niet direct de laatste keer. “Dit smaakt naar meer.”

Bekijk het volledige interview met Pernelly Biya

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Derde Divisie Zaterdag