vrijdag, 1 maart 2024
Voetbal247.nlCompetitiesEerste DivisieMartin Haar vertrekt bij Jong AZ

Martin Haar vertrekt bij Jong AZ

Martin Haar vertrekt na dit seizoen als hoofdtrainer van Jong AZ. De 65-jarige oefenmeester heeft zich verbonden aan zondageersteklasser RKVV Velsen.

Behoeft geen introductie
In Velsen is men euforisch met het vastleggen van de ervaren oefenmeester: ,,Het bestuur en de technische commissie van Velsen zijn zeer verheugd en trots Martin Haar te kunnen presenteren als nieuwe hoofdtrainer van RKVV Velsen. Martin Haar behoeft geen introductie in de voetbalwereld en wij denken dat hij onze mooie club kwalitatief van een grote impuls kan voorzien voor de toekomst. Hij kan daarbij voortborduren op het fundament dat onze huidige trainer Ton Pronk heeft neergelegd.”

Eeuwigheid bij AZ
Haar is al geruime tijd verbonden aan AZ, zowel als speler en als trainer. Bij de Alkmaarders fungeerde hij in eerste instantie vooral als assistent van onder meer Willem van Hanegem, Co Adriaanse, Louis van Gaal, Ronald Koeman en Dick Advocaat. Later werd hij hoofdcoach van Jong AZ en loodste de beloften vanuit de Tweede Divisie met een klinkend kampioenschap naar de Jupiler League.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD