Volg ons

ADO'20

Mart van de Gevel vier keer trefzeker voor winnend UNA, Westlandia en Blauw Geel boeken zege

Mart van de Gevel vier keer trefzeker voor winnend UNA, Westlandia en Blauw Geel boeken zege

UNA blijft door een ruime overwinning op Be Quick 1887 (5-0) in het spoor van koploper Jong Vitesse. Grote man aan de zijde van de club uit Zeelst was Mart van de Gevel die vier keer wist te scoren. Blauw Geel’38 was te sterk voor Quick en Westlandia won bij EVV (0-3). HSC’21 en ADO’20 deelden de punten (1-1)

UNA – Be Quick 1887
Direct na rust was er dan eindelijk de verlossende treffer in het voordeel van UNA. Mart van de Gevel lobte de bal over de doelman van Be Quick heen (1-0). Even later was het wederom Van de Gevel die het net van de tegenstander wist te vinden (2-0). De wedstrijd werd vervolgens beslist door het voltooien van de hattrick van Van de Gevel (3-0). UNA won uiteindelijk met 5-0 door doelpunten van Tielemans en de vierde treffer van Van de Gevel.

Blauw Geel – HV & CV Quick
Mols was na zestien minuten spelen de man die de wedstrijd open wist te breken. Na een mooie actie schoot hij de bal in de verre hoek (1-0). Sander Egmond verdubbelde de voorsprong in de 39ste minuut. Net na de pauze kwam Quick terug in de wedstrijd door een benutte penalty (2-1). Blauw Geel trok de wedstrijd daarna weer naar zich terug en liep door twee doelpunten van Verbakel uit naar de ruime zege (4-1).

EVV – Westlandia
In de 22ste minuut ging Jeroen Spruijt goed door aan de linkerkant van het veld en schoot de bal via de onderkant van de lat binnen (0-1). Voor de pauze verdubbelde Westlandia de voorsprong, Mark van der Zalm schoot van een afstand van twintig meter raak in de kruising (0-2). Remon van Bochoven bepaalde de eindstand op 0-3.

HSC’21 – ADO’20 1-1
1-0 Bas Postma
1-1

Voetbal247.nl is volledig gratis te lezen, maar een kleine donatie wordt gewaardeerd!

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over ADO'20