dinsdag, 21 mei 2024
Voetbal247.nlClubsGVVVMart de Jong langer bij GVVV

Mart de Jong langer bij GVVV

GVVV kan langer rekenen op de diensten van Mart de Jong. De middenvelder heeft zijn contract bij de club uit de Tweede Divisie verlengd tot medio 2020.

De 21-jarige De Jong speelde in zijn jeugdjaren bij de voetbalacademie van NEC / FC Oss. Daarna kwam hij in actie voor de beloften van De Graafschap, waarna hij verkaste naar DTS Ede.

Gemoedelijke club

Afgelopen zomer maakte De Jong de overstap naar GVVV, alwaar hij kan rekenen op een basisplaats. ,,Ik ben heel erg blij met mijn nieuwe contract. Ik heb het hartstikke goed naar mijn zin bij deze gemoedelijke club en had niet verwacht dat ik direct een basisplaats zou veroveren in de Tweede Divisie. Ik wil deze lijn graag doortrekken”, zo zegt De Jong op de website van GVVV.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD