zaterdag, maart 6, 2021
Home Competities Tweede Divisie Markiet verruilt IJsselmeervogels in de zomer voor AFC

Markiet verruilt IJsselmeervogels in de zomer voor AFC

AFC kan komend seizoen een beroep doen op Gévero Markiet. De centrale verdediger komt in de zomer van 2019 over van IJsselmeervogels, meldt laatstgenoemde club op de officiële website. Tevens werd bekend gemaakt dat ook Shanon Carmelia bezig is aan zijn laatste maanden als speler van de club uit Spakenburg.

- Advertentie -

Invalbeurten
De 27-jarige speler maakte in oktober 2017 de overstap van Helmond Sport naar IJsselmeervogels. Eerder speelde hij zijn wedstrijden in de jeugdopleiding van FC Utrecht en wist daar door te stoten tot het eerste elftal. In dit elftal kwam hij tot bijna zestig wedstrijden. Het voorgaande seizoen wist Markiet snel een basisplaats te veroveren bij de Vogels, maar in het seizoen 2018/2019 moest hij vooral genoegen nemen met invalbeurten.

Carmelia
De international van Curaçao maakte in 2016 de overstap van JVC Cuijk naar IJsselmeervogels. De club neemt aan het einde van het seizoen ook afscheid van deze verdediger dit volgens de club omdat hij graag meer aan spelen toe wilde komen op zijn eigen positie.

- Advertentie -
GERELATEERDE ARTIKELEN
- Advertisment -

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD

Recente REACTIES