Volg ons
Jedsel Markes Westlandia

Aan het woord

Markes (Westlandia) na zege op HSC’21: ‘Alles staat in het teken van presteren in derde periode’

Markes (Westlandia) na zege op HSC’21: ‘Alles staat in het teken van presteren in derde periode’

Westlandia wist zondagmiddag met fraaie cijfers af te rekenen met HSC’21 (5-1). Jedsel Markes, verantwoordelijk voor één treffer in het voordeel van de winnende formatie, constateerde dat zijn team na de openingstreffer het duel snel naar zich toe wist te trekken. Door de zege staat nu, volgens de aanvallend ingestelde speler, alles in het teken van de derde periodetitel.

Openingstreffer
Na twaalf minuten spelen kwam Westlandia op voorsprong en nog voor de pauze wist Markes de voorspring te verdubbelen. ,,In de eerste minuten van de wedstrijd was het moeizaam voor ons. Door het mooie doelpunt van Anwar Beeldstroo trokken wij de wedstrijd daarna snel naar ons toe en wisten we met grote cijfers te winnen”, aldus Markes tegenover Voetbal247.

Wisselvallig
Westlandia bezet momenteel de negende plaats in de Derde Divisie van het zondagvoetbal. Geen degradatiezorgen en slechts twee punten achterstand op de nummer zes Blauw Geel’38. ,,We zijn het seizoen als team matig begonnen. Daarna zijn er wisselvallige periodes geweest. We zijn nu wel goed begonnen aan de strijd om de derde periodetitel. Als ik naar mijn persoonlijke prestaties kijk kan ik tevreden zijn, ik scoor regelmatig.”

Derde periodetitel
,,Nu staat voor ons alles in het teken van goed presteren in de strijd om de derde periodetitel. We gaan er helemaal voor en we hebben er ook vertrouwen in dat we echt mee kunnen doen om deze titel”, besluit Markes.

Voetbal247.nl is volledig gratis te lezen, maar een kleine donatie wordt gewaardeerd!

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Aan het woord