maandag, 27 mei 2024
Voetbal247.nlUitgelichtAdvertorialMark Tuitert ontwikkelt energie kauwgom voor voetballers

Mark Tuitert ontwikkelt energie kauwgom voor voetballers

Jullie kennen mij wellicht als schaatser, ooit won ik een gouden olympische medaille op de 1500 meter in Vancouver. Met topsport ben ik inmiddels gestopt, maar ik probeer nog steeds 5 keer in de week te trainen. Dit is vaak krachttraining of hardlopen, maar ik voetbal ook. Tot mijn 14e heb ik fanatiek gevoetbald, maar ik moest stoppen om mij volledig te focussen op het schaatsen. Met mijzelf maakte ik de afspraak dat ik na mijn schaatscarrière het voetballen weer zou oppakken. Zo geschiede, inmiddels voetbal ik bij MMO Hoogmade (Met Moeite Opgericht) in het 4e, rechts op het middenveld.

Na mijn professionele sportcarrière stak ik veel energie in sporten, maar ook in het ontwikkelen van een nieuwe gezonde energiebron. Dit is mijn eigen bedrijf geworden: First Energy Gum. Als schaatser was ik namelijk altijd opzoek naar een goed werkende gezonde energiebron op basis van cafeïne. Je vindt cafeïne natuurlijk in koffie of energy drinks. Het verbetert onder meer je focus, uithoudingsvermogen en kracht. Ik wist dat de beste en snelste manier om cafeïne op te nemen via het kauwen van kauwgom verloopt, zonder de suikers of andere troep. Er was alleen één probleem: een Energy Gum bestond nog niet. Dus heb ik hem zelf ontwikkeld.

Onze gum wordt inmiddels breed gedragen in de topsportwereld met meerdere grote eredivisie en eerstedivisieclubs als klant. We hebben met voetbalclub AZ zelfs een speciale samenwerking aangezien zij net als wij innovatie hoog op de agenda hebben staan. Veel voetballers kauwen op onze gum vlak voor een wedstrijd, zware training of in de rust om ze net dat extraatje te geven om het vol te houden of hun concentratie te bevorderen.

Binnen de kleedkamers van MMO zorg ik natuurlijk altijd voor een voorraadje First Energy Gum, wat goed van pas komt. First helpt ook met wakker worden/blijven, het verwerken van bijvoorbeeld een kater of gewoon in je dagelijkse werk met de welbekende middagdip. Of je nu voetbalt, op kantoor of in de auto zit, First Energy Gum is ontworpen om jou te voorzien van een snelle en gezonde energie boost die echt werkt. Via de slijmvliezen in de mond wordt First binnen tien minuten kauwen opgenomen en het voorziet je van vijf uur energie. Speciaal voor jou hebben we 15% korting om First te kunnen testen. Gebruik de code 247FIRST bij het afrekenen op www.firstenergygum.com, ik ben benieuwd wat je ervan vindt.

Veel plezier en succes op en buiten het veld!

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD