zaterdag, 22 juni 2024
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZaterdagMark Schra gaat hoofdmacht Staphorst verlaten

Mark Schra gaat hoofdmacht Staphorst verlaten

Ze gaan ‘m missen volgend seizoen in de hoofdmacht van 3e divisionist Staphorst waar hij bezig is aan zijn 10e seizoen. Mark Schra heeft na 2,5 jaar wikken en wegen eindelijk besloten niet meer uit te gaan komen voor de hoofdmacht van Staphorst. De reden? Schra: “Het is eigenlijk eenvoudig, het voetbal gaat mij te veel tijd kosten. Drie keer trainen in de week en dan op de zaterdag een wedstrijd spelen die je bij uitwedstrijden in sommige gevallen de hele zaterdag kost”.

Schra hikte al lang tegen deze beslissing aan. Doorgaan, niet doorgaan, maar nu is dan toch de kogel door de kerk, aldus de Meppelercourrant. Stoppen doet hij trouwens niet; wat precies de plannen zijn is nog niet bekend maar de schoenen aan de willigen hangen is er nog niet bij. Na de jeugdopleiding bij Heerenveen te hebben doorlopen, voetbalde de 28-jarige Schra twee seizoenen bij Rouveen, waar hij ook woonachtig is, om vervolgens de overgang naar Staphorst te maken.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD