dinsdag, 25 juni 2024
Voetbal247.nlCompetitiesHoofdklasseMark Evers is honkvast en gaat zesde jaar bij ARC in

Mark Evers is honkvast en gaat zesde jaar bij ARC in

Mark Evers gaat op voor zijn zesde jaar bij ARC. Als kind was al duidelijk dat er een trainer in hem school en liep hij rond in de kleedkamer van clubs waar zijn vader Simon destijds trainer was. Als voetballer botste hij wel eens met een trainer omdat hij een eigen mening had en die ook nog eens goed kon onderbouwen. Na een blessure koos hij er op jonge leeftijd al voor om vol voor zijn trainersloopbaan te gaan. Evers is pas 42 jaar maar trainde al HFC Kennemerland, HFC EDO, ODIN’59 en Swift. Volgend jaar start hij aan zijn zesde seizoen bij ARC.

Potentie

Evers werd hoofdtrainer van ARC in het seizoen 2017-2018. ARC was net aan degradatie naar de tweede klasse ontsnapt, maar Evers wist, uit het roemruchte verleden van de club, dat er wel potentie in zat.

 

Doorgroei

ARC speelt inmiddels alweer jaren in de hoofdklasse en doet dit seizoen- als de inhaalduels worden gewonnen-  bovenin mee. Het bestuur zegt. ,, Mark zorgt in toenemende mate voor de geleidelijke doorgroei van jong ARC talent via ARC 2 en O23 naar ARC 1. Voor ARC is het een zeer belangrijke doelstelling om te spelen met ‘eigen’ opgeleide jongens of in ieder geval jongens uit eigen stad en regio.’’

De trainer zelf zegt: ,,In het beleid dat ARC tot 2024 heeft uitgestippeld zie ik genoeg uitdagingen om me nog een jaar te verbinden aan de club. Ik hoop natuurlijk nog eens een ononderbroken seizoen te kunnen spelen met de selectie. Ook dit seizoen is het weer rommelig door de corona maatregelen”.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD