zaterdag, 15 juni 2024
Voetbal247.nlClubsDEMMark de Vries nieuwe hoofdtrainer DEM

Mark de Vries nieuwe hoofdtrainer DEM

DEM Beverwijk heeft een opvolger gevonden voor Kiri Kalaitzis in de persoon van de 46-jarige Mark de Vries, niet bepaald een onbekende in de voetbalwereld.

Als oudprof kwam hij o.a. uit voor FC Volendam, Dordrecht ’90, Heart of Midlothian, Leicester City, SC Heerenveen, ADO Den Haag, Leeds United, Dundee City en SC Cambuur.

Na zijn voetbalcarrière begon hij in 2015 zijn trainerscarrière, werd spitsentrainer bij o.a. FC Dordrecht, de Graafschap, Telstar. In 2020 stapte hij als trainer over van BOL naar 1e klasser Kolping Boys.

Mark heeft voor 2 jaar een contract getekend; naast het trainen van DEM blijft hij ook trainer van de vrouwen van v.v. Alkmaar

Over zijn aanstelling bij DEM zegt Mark op de clubwebsite:
“Ik ken DEM als professioneel, georganiseerd en ambitieus. Dit is het niveau waar je als trainer wilt zijn. Ik zal mijn ervaring als voetballer meebrengen, maar ook vind ik het plezier, zowel op als buiten het veld, belangrijk.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD