woensdag, 29 mei 2024
Voetbal247.nlCompetitiesDerde DivisieMark de Loor vertrekt bij FC Lisse

Mark de Loor vertrekt bij FC Lisse

Mark de Loor gaat op zoek naar een nieuwe club. De creatieve spelmaker vertrekt bij FC Lisse, mede vanwege aanhoudend blessureleed.

,,Met pijn in het hart en balend als een stekker verlaat Mark de Loor aan het einde van dit seizoen FC Lisse. De 28-jarige voetballer uit Purmerend kwam al sinds 6 oktober van het vorig jaar (de verloren uitwedstrijd bij Quick Boys) niet meer in actie voor de geel-blauwen. Blessureleed achtervolgde Mark. Mark probeerde het nog wel op het trainingsveld, maar een terugkeer zat er niet in”, schrijft FC Lisse op haar clubsite.

De Loor kende bij zijn vorige clubs Spakenburg en Katwijk zowel hoogte- als dieptepunten. Hij werd er kampioen, maar scheurde ook tot tweemaal toe een kruisband af. Voor FC Lisse kwam hij slechts tot zeven optredens. Hij moet echter noodgedwongen al geruime tijd vanaf de zijlijn toekijken door revalidatie. Het is onduidelijk waar zijn voetbaltoekomst ligt.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD