Volg ons

Derde Divisie

Mark Bouwman ziet af van transfer naar SDC Putten en blijft bij DVS’33

Mark Bouwman ziet af van transfer naar SDC Putten en blijft bij DVS’33

Mark Bouwman ziet alsnog af van zijn voorgenomen overstap naar SDC Putten. De verdediger kiest ervoor om DVS’33 toch trouw te blijven.

,,Na de winterstop kwam ik opeens veel aan voetballen toe en kreeg ik het gevoel dat er ook in het seizoen 2020-2021 kansen voor mij liggen. Ondanks het feit dat ik inmiddels toegezegd had naar SDC Putten te gaan, heb ik de TC van DVS benaderd met het verzoek of ik mijn contract bij DVS kon verlengen. Die mogelijkheid was er en dus heb ik daar gebruik van kunnen maken nadat ik met SDC Putten een oplossing had gevonden. Ik ben SDC Putten daarvoor zeer erkentelijk en wens ze het beste”, stelt Bouwman op de clubsite van de Ermeloërs.

,,Mark benaderde ons met verzoek of hij toch bij DVS kon blijven nadat hij eerder had aangegeven te zullen vertrekken. Als TC zijn wij zeer tevreden over Mark zijn inzet en positieve houding, ook in de periode dat hij niet aan spelen toe kwam, en dus waren wij verheugd dat hij alsnog bij DVS wilde blijven”, reageert Edmund Mijnheer namens de technische commissie.

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Derde Divisie