woensdag, maart 3, 2021
Home Competities Derde Divisie Mark Bouwman verruilt DVS'33 voor SDC Putten

Mark Bouwman verruilt DVS’33 voor SDC Putten

Mark Bouwman zal na de zomer zijn opwachting maken bij SDC Putten. Dat heeft de hoofdklasser bekend gemaakt via de eigen website.

- Advertentie -

Bouwman komt over van buurman DVS’33, waar hij onlangs al aankondigde in de zomer te zullen vertrekken. Vorig seizoen was er ook al sprake van een overstap naar SDCP, maar door veranderde omstandigheden bij DVS’33 verlengde de 23-jarige verdediger toch zijn contract in Ermelo. Hij is dan ook verrast dat de technische commissie van de Puttenaren opnieuw contact met hem zocht: ,,Ik was aangenaam verrast dat SDC Putten toch weer contact met mij heeft opgenomen en ik wil nu echt laten zien dat ik van waarde kan zijn voor deze mooie club”, zegt hij daarover.

Bouwman speelde in het verleden in de jeugd van FC Horst. Na een overstap naar de D-pupillen van DVS’33 werd hij gescout door de jeugdopleiding van Vitesse, waar hij in totaal zes seizoenen actief was. Ook speelde hij een jaar voor Brabant United, het opleidingsteam van FC Den Bosch en RKC Waalwijk en liep hij stage bij het Engelse Reading.

- Advertentie -
GERELATEERDE ARTIKELEN
- Advertisment -

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD

Recente REACTIES