Volg ons

Tweede Divisie

Marinus (ex PEC Zwolle en FC Emmen) speelt en traint mee met HHC Hardenberg

Marinus (ex PEC Zwolle en FC Emmen) speelt en traint mee met HHC Hardenberg

Wouter Marinus is de meest opvallende naam in de selectie van HHC Hardenberg dat vrijdagavond een oefenwedstrijd speelt tegen het Onder21-team van sc Heerenveen. De club uit de Tweede Divisie maakte via de officiële kanalen bekend dat er echter nog geen sprake is van een contract voor de ervaren kracht.

De 25-jarige middenvelder was eerder op proef bij Roda JC, maar dat resulteerde niet in een contract. De voormalig jeugdinternational kwam van 2014 tot 2018 uit voor PEC Zwolle en maakte de laatste twee seizoenen deel uit van de selectie van FC Emmen. In Drenthe wenste men zijn aflopende contract deze zomer niet te verlengen. HHC Hardenberg maakte bekend dat Marinus mogelijk bij de club zal blijven indien er zich geen profclub meer voor hem zal melden.

Voetbal247.nl is volledig gratis te lezen, maar wordt net als veel clubs en bedrijven geraakt door de gevolgen van Coronavirus. Juist in deze tijd zetten we juist een stap extra, om nog uitgebreider verslag te doen van wedstrijden en het laatste nieuws. We zien echter dat de advertentie-inkomsten zijn teruggelopen. We zouden om die reden een kleine donatie zeer waarderen. Op die manier kunnen alle artikelen, reportages en interviews gratis en zonder betaalmuur toegankelijk blijven.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Tweede Divisie