dinsdag, september 21, 2021
HomeCompetitiesEerste DivisieMarinus Dijkhuizen nieuwe trainer Excelsior

Marinus Dijkhuizen nieuwe trainer Excelsior

Nadat gisteren Ricardo Moniz de laan uit werd gestuurd bij Excelsior werd vandaag al de nieuwe trainer gepresenteerd: een oude bekende Marinus Dijkhuizen.

Marinus Dijkhuizen was werkzaam als video-analist bij FC Utrecht maar kan nu het hoofdtrainerschap weer oppakken bij de club waar hij eerder actief was. Vandaag staat de trainer op het veld bij de club waar hij eerder als speler en trainer actief was.  Op de clubwebsite geeft Dijkhuizen aan “Excelsior is bekend, de club heeft vertrouwen in mij en we zijn altijd loyaal geweest aan elkaar.” Als trainer kende hij daar een bijzonder succesvolle tijd door in 2014 te promoveren naar de eredivise. Dijkhuizen tekent voor 2 1/2 jaar bij Excelsior en zit vrijdag op de bank tegen zijn oude werkgever NAC Breda: “Een mooie club waar ik op zich prima heb gewerkt. Ik heb daar een goed gevoel aan overgehouden, vooral aan het publiek. Een bijzondere wedstrijd dus, waar ik heel erg naar uitkijk.”

 

Gerelateerde artikelen

Nu je hier toch bent...

De redactie van Voetbal247.nl zet zich elke dag in om jou te voorzien van het laatste nieuws uit het topamateurvoetbal, achtergronden, interviews, onze podcast en mooie reportages vanaf de velden. Die krijg je geheel gratis voorgeschoteld. We zouden je willen vragen of je ons zou willen steunen met een kleine donatie als waardering voor ons werk.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.
Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD