Volg ons

Cambuur Leeuwarden

Marinus Dijkhuizen nieuwe trainer Cambuur

Marinus Dijkhuizen nieuwe trainer Cambuur

Cambuur Leeuwarden heeft in Marinus Dijkhuizen een nieuwe hoofdtrainer gevonden voor komend seizoen. Hij tekent een éénjarig contract bij de Friese club.

De 45-jarige Dijkhuizen is geen onbekende in Leeuwarden. De voormalig spits speelde in twee periodes liefst 154 wedstrijden voor de club, waarin hij 47 keer scoorde. In het trainersvak werkte Dijkhuizen eerder bij de amateurs van VV Montfoort en V.V. De Meern, waarna hij in het betaald voetbal SBV Excelsior, Brentford FC en NAC Breda coachte.

Cambuur zocht een nieuwe hoofdtrainer nadat Arne Slot besloot naar AZ te vertrekken. Hij vormde een duo met Sipke Hulshoff, die verder gaat als assistent. Technisch directeur Gerald van den Belt stelt op de clubsite: ,,Marinus is iemand die onze bijzondere club goed kent en qua persoonlijkheid hier ook goed past. Maar nog veel belangrijker is dat hij een kundige trainer is met een visie die aansluit bij de weg die we hier zijn ingeslagen. We hebben er alle vertrouwen in dat hij samen met de rest van de technische staf het maximale uit de groep gaat halen.”

Foto: OrangePictures

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Cambuur Leeuwarden