Volg ons

Cambuur Leeuwarden

‘Marinus Dijkhuizen in beeld bij Cambuur’

‘Marinus Dijkhuizen in beeld bij Cambuur’

Na het afzeggen van Almere City FC-trainer Jack de Gier, prijken nog twee namen op het kandidatenlijstje van Cambuur Leeuwarden. Volgens VI zijn Fred Grim en Marinus Dijkhuizen de voornaamste gegadigden om aan de slag te gaan in Friesland.

Het is de vraag of Grim een haalbare optie is voor Cambuur. Onbekend is zowel of de oud-doelman zelf interesse heeft in de functie en daarnaast is het ook geen uitgemaakte zaak of de KNVB, waar Grim in dienst is, wil meewerken aan de overstap.

Voor Dijkhuizen is de situatie eenvoudiger. De momenteel clubloze coach werkte met succes bij Excelsior, maar kon bij NAC Breda niet overtuigen. Dijkhuizen kwam als speler, verdeeld over twee periodes, vijf jaar lang uit voor Cambuur.

Foto: OrangePictures

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Cambuur Leeuwarden