maandag, oktober 2, 2023
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZaterdagMargaritha (Harkemase Boys) na stunt tegen Katwijk: 'Dit is fantastisch'

Margaritha (Harkemase Boys) na stunt tegen Katwijk: ‘Dit is fantastisch’

Jhurrey Margaritha was dinsdagavond de grote man aan de zijde van Harkemase Boys. Als invaller was hij verantwoordelijk voor de beslissende treffer in en tegen Katwijk (2-3). De doelpuntenmaker verscheen direct na afloop voor de camera van de You Tube-pagina van de club uit Friesland en keek terug naar de voor hem en zijn ploeg historische avond.

Margaritha moest vanaf de reservebank toekijken hoe zijn ploeggenoten begonnen aan de strijd tegen de topploeg uit de Tweede Divisie. Sneller dan verwacht mocht hij echter zijn opwachting maken en was hij later ook nog eens verantwoordelijk voor de beslissende treffer. ,,Dit is fantastisch. Willem had last van zijn lies gekregen al vroeg in de wedstrijd en toen kwam ik er in. Ik was gewoon gebrand om alles te geven voor het team, zo zie je maar. We hebben een fantastisch team en dat laten wij keer op keer zien. Uiteindelijk worden we gewoon beloond en ik ben trots op het team en trots dat ik de winnende goal mocht maken. Ik heb er bijna geen woorden meer voor”, aldus Margaritha op de You Tube-pagina van Harkemase Boys.

Het geloof in een goed resultaat was aanwezig bij Harkemase Boys. ,,In de rust zei de trainer dat we goed speelden en dat er zeker wat te halen zou zijn. In de rust voelden we dat ook. We voelden echt dat de goal zou komen als we er maar vertrouwen in zouden houden.”

Zaterdag zal er geloot worden. De vraag is dan natuurlijk waar de voorkeur van Margaritha naar uitgaat, kijkend naar de komende tegenstander. ,,Wij zijn klaar voor alle teams. Ik zie wel tegen wie we komen te staan. Het zou mooi zijn om tegen mijn neefje te loten die bij TOP Oss speelt, maar mij maakt het eigenlijk niet zo veel uit.”

Door te klikken op de onderstaande video kan het gehele interview bekeken worden van Harkemase Boys met Jhurrey Margaritha.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD