vrijdag, maart 5, 2021
Home Derde Divisie Derde Divisie Zaterdag Margaritha (Harkemase Boys): 'Ik denk dat we hier een mooie ploeg hebben...

Margaritha (Harkemase Boys): ‘Ik denk dat we hier een mooie ploeg hebben staan’

Jhurrey Margaritha is van mening dat Harkemase Boys voor komend seizoen een gebalanceerde ploeg heeft staan met een mooie mix tussen ervaren en jonge talentvolle spelers. De aanvaller sprak op het officiële You Tube kanaal van de vereniging uit Friesland niet alleen daarover, maar liet onder andere ook zijn licht schijnen over het voorgaande half jaar waarin hij nog geen officiële wedstrijden mocht spelen voor Harkemase Boys

- Advertentie -

KNVB
De aanvaller maakte ongeveer een half jaar geleden de overstap van Jong FC Groningen naar Harkemase Boys. De voorgaande maanden mocht hij geen officiële wedstrijden spelen voor laatstgenoemde club ondanks inspanningen van de amateurclub. ,,Dat was een heel gedoe met de KNVB, wij waren daar druk mee bezig. Wij kregen het niet voor elkaar om de papieren in orde te krijgen, dus dat was wel een moeilijke fase omdat je alleen maar kan trainen en geen wedstrijden speelt. Meestal als je traint doe je dat voor de zaterdag en nu was het voor mij alleen fit blijven en oefenwedstrijden meepakken. Dat was wel even wennen, maar gelukkig zijn we daar nu doorheen gekomen. Ik kijk er naar uit om hier mijn eerste wedstrijd te spelen om aan het publiek te laten zien wat ik kan.”, aldus Margaritha tegenover de camera het You Tube kanaal van  Harkemase Boys.

Selectie
Margaritha heeft veel vertrouwen in komend seizoen met de selectie die er nu staat. ,,Het is een mix van oudere spelers met ervaring in de Derde Divisie en gewoon jongere spelers zoals ik zelf. Het is een mooie mix en iedereen kan zijn aandeel in het team hebben. Ik denk dat we een goed team hebben en wat ik tot nu toe zie is dat er nog heel veel spelers gebleven zijn dus is het niet meer nodig om allemaal aan elkaar te wennen. Ik denk dat we hier een mooie ploeg hebben staan.”

Training
Vanwege de regels door het coronavirus zagen de trainingen er anders uit dan men gewend was, zo ook bij Harkemase Boys aldus Margaritha. ,,Het was wel even wennen in het begin, alleen veel passen en trappen en anderhalve meter van elkaar af blijven. Nu wordt het steeds oepeler dus het went wel maar gelukkig kunnen wij nu bijna weer in de richting van partijtjes spelen. Dat is ook wel lekker.”

Het gehele interview van Harkemase Boys met Jhurrey Margaritha is te zien op de bovenstaande video. Hierin komt onder andere ook het voetbalverleden van de aanvaller aan bod. 

 

 

- Advertentie -
GERELATEERDE ARTIKELEN
- Advertisment -

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD

Recente REACTIES