maandag, 27 mei 2024
Voetbal247.nlCompetitiesEerste DivisieMarco Boogers vertrekt als technisch directeur FC Dordrecht

Marco Boogers vertrekt als technisch directeur FC Dordrecht

Marco Boogers vertrekt als technisch directeur bij FC Dordrecht. De markante clubman, sinds 2001 verantwoordelijk voor het spelersbeleid aan de Krommedijk, gaat op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen de voetbalwereld.

Revanche
Boogers beleefde in die tijd verscheidene hoogte- en dieptepunten. ,,Het sportief mindere seizoen 2016/2017 was ook voor hem persoonlijk zeer teleurstellend. Nog eenmaal heeft hij zich hiervoor sportief willen revancheren. Dat heeft hij gedaan met de samenstelling van de nieuwe selectie. Hij is ervan overtuigd dat Dordrecht dit seizoen weer positief zal verrassen”, schrijft de club op haar website.

Nieuwe uitdaging
De oud-speler van de Schapenkoppen is van mening dat dit het juiste moment is om een stap terug te doen. ,,Natuurlijk ga ik nu eerst op vakantie, maar daarna sta ik open voor een nieuwe uitdaging.” FC Dordrecht heeft hem businesskaarten voor het leven geschonken.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD