vrijdag, 23 februari 2024
Voetbal247.nlCompetitiesDerde DivisieMarcel Koning verruilt trainerschap HBS voor Westlandia

Marcel Koning verruilt trainerschap HBS voor Westlandia

Westlandia heeft in Marcel Koning een opvolger gevonden voor de naar Quick Boys vertrekkende Edwin Grünholz. Koning tekent voor één seizoen, maar ,,beide partijen hebben de intentie om hier daarna een langer vervolg aan te geven”, schrijven de Naaldwijkers op de clubsite.

Meest geschikte kandidaat
,,Uit gesprekken met technische commissie, bestuur en spelersraad kwam Marcel Koning als meest geschikte kandidaat voor de opvolging van Edwin Grünholz naar voren”, vervolgt Westlandia op haar website. Eerder werd ook Sjaak Polak, komende zomer vertrekkend bij SJC, gelinkt aan de vacante trainersplek.

Profverleden
Koning is sinds 2016 coach van HBS maar kondigde eind 2018 aan bezig te zijn aan zijn laatste seizoen bij de Haagse formatie. Eerder was de oud-prof jeugdtrainer bij ADO Den Haag en Feyenoord. Met huidig assistent-trainer Mourad Mghizrat wordt nog gesproken over mogelijke verlenging van de samenwerking.

Pikant is dat zowel HBS als Westlandia nog in de onderste regionen van de Derde Divisie Zondag verkeren. Tegen het einde van het seizoen treffen beide ploegen elkaar nog.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD