woensdag, 17 april 2024
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZondagMarcel de Bruijn verlaat Westlandia voor VDL

Marcel de Bruijn verlaat Westlandia voor VDL

Westlandia verliest deze zomer routinier Marcel de Bruijn. De 34-jarige spits heeft een verleden bij onder meer PEC Zwolle, maar kiest ervoor op lager niveau te gaan spelen bij VDL.

Botvergroeiing
,,Elk jaar vragen ze al wanneer ik terug kom, en dan met name de afgelopen jaren. Maar ik heb altijd gezegd dat ik het zelf zou aangeven wanneer dat moment er zou zijn en nu viel alles net op de juiste plek”, stelt De Bruijn tegenover het AD. Hij speelde vijf seizoenen voor Westlandia. ,,Ik ben 34 jaar en heb het afgelopen seizoen niet makkelijk gehad. Zo had ik een botvergroeiing bij mijn hiel waarvoor ik waarschijnlijk nog geopereerd zal moeten worden. Ik had bij Westlandia kunnen blijven, maar dan had de druk om zo snel mogelijk te herstellen en fit te raken veel groter geweest. Bij VDL ligt die druk er niet en kan ik rustig naar het moment toewerken waarop ik weer pijnvrij kan voetballen.”

Tweede Divisie
Pas onlangs hakte de aanvaller de knoop door. ,,Als Westlandia de tweede divisie had gehaald dan had ik mij misschien wel bedacht. Dat was dan misschien niet de juiste geweest, maar na zoveel jaren had ik dat wel mee willen maken. Het liep helaas anders, maar daardoor was ik na die wedstrijd wel ervan overtuigd dat nu de tijd rijp was om terug te keren.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD