dinsdag, 21 mei 2024
Voetbal247.nlClubsDe TreffersMarc Höcher verruilt De Treffers voor UNA

Marc Höcher verruilt De Treffers voor UNA

Marc Höcher speelt dit seizoen voor UNA. De vleugelaanvaller leverde onlangs zijn contract in bij De Treffers.

Meer verwacht van samenwerking
De oud-prof verbond zich eind juni aan de club uit Groesbeek, maar zowel de speler als zijn nieuwe club stelden onlangs in een gemeenschappelijke verklaring ,,dat van de samenwerking meer verwacht werd en dat het beter is om per direct uit elkaar te gaan.” Henk Grim, verantwoordelijk voor het technisch beleid bij De Treffers, stelde: ,,Vooropgesteld: Marc is een prima jongen. Hij wil graag iets met zijn trainersdilpoma’s gaan doen. Om die reden loopt hij ook stage bij Willem II bijvoorbeeld. De planning met cursus kwam bijvoorbeeld niet goed uit met het spelen bij De Treffers. Als voetballer kan Marc zonder twijfel voetballen in de Tweede Divisie aan en ik ben ervan overtuigd dat hij voor veel clubs een zeer waardevolle speler is.”

Speelgerechtigd
Zijn keuze viel uiteindelijk op UNA. De club uit Zeelst schrijft op haar website dat Höcher zich op de slotdag van de transfermarkt bij de club meldde en inmiddels speelgerechtigd is. Hij zal daarom aansluiten bij de selectie van Jeroen van Bezouwen. UNA is momenteel lijstaanvoerder in de Derde Divisie Zondag en mag zeker na het aantrekken van Höcher als één van de titelfavorieten worden gerekend. Höcher speelde in het verleden voor onder meer Heracles Almelo, ADO Den Haag en Roda JC.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD