donderdag, 30 mei 2024
Voetbal247.nlCompetitiesDerde DivisieMarc Boshoff (Quick): 'Tot de return zijn we de kampioen van Pex'

Marc Boshoff (Quick): ‘Tot de return zijn we de kampioen van Pex’

Het meest tastbare aandeel van Quick-middenvelder Marc Boshoff aan de 1-3 winst op HBS was de voorbereiding van het doelpunt van Frank van der Heiden. De aanvaller legde de bal met zijn hak achter de kansloze Paul van der Helm. Direct na de winst kwamen spelers en begeleiders van Quick bijeen om met aanstekelijke rondedansjes de winst te vieren.

Aftellen
,,Tot aan de return in maart zijn we de kampioen van de Bosjes van Pex. Dat pakt niemand ons af”, lachte Boshoff breeduit tegenover Voetbal247.nl. Hij had genoten van de ambiance. Voetballen voor vierduizend toeschouwers. Dat overkomt hem niet vaak. ,,Dit was echt ongekend. Hier voetbal je toch voor. Bij het bekend worden van het competitieprogramma is het eerste waar je naar kijkt wanneer de wedstrijd tegen HBS staat gepland. Vanaf dat moment begint het aftellen. Zonder dat dit de overhand mag gaan krijgen. Dat heeft de trainer ons ook wel voorgehouden de voorbije weken.”

Nederlaag doet pijn
Voor Boshoff was doelman Jari Puister de held van de avond. ,,Hij stopt bij 1-2 een strafschop. Daarmee voorkomt hij dat de wedstrijd mogelijk kan gaan keren.” Aan de andere kant voelde Bram Ros de pijn van het verliezen van een wedstrijd tegen de buren. ,,Vanaf de jeugd telt maar een ding en dat is niet verliezen van Quick. Deze nederlaag doet dan ook pijn. Ik verlies dan nog liever van bijvoorbeeld van Jong De Graafschap. Al zitten wij gezien de stand op de ranglijst momenteel in een fase waarbij we eigenlijk van helemaal niemand mogen verliezen.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD