Volg ons
Ashwin Manuhutu HHC Hardenberg

Tweede Divisie

Manuhutu “Ik heb veel hoop, wij horen hier gewoon thuis”

Manuhutu “Ik heb veel hoop, wij horen hier gewoon thuis”

Ashwin Manuhutu wil nog niet geloven dat het doek voor HHC Hardenberg al is gevallen. De linksback uit Groningen hoopt nog steeds dat zijn team erin slaagt om zich te handhaven in de Tweede Divisie, zo vertelde hij aan HHC Hardenberg TV. Vooral de thuiswedstrijden moeten daar een handje bij kunnen helpen.

Alles winnen

“Ik heb veel hoop. Wij horen hier gewoon thuis. Alleen dit seizoen gaat het allemaal net niet. Maar we hebben nog gewoon zes wedstrijden en ook nog tegen de concurrenten, waar we gewoon punten moeten pakken. Nog een aantal thuiswedstrijden, we hebben het publiek achter ons staan. Dus ik denk dat we gewoon alles moeten gaan winnen”, aldus de linksback. Al beseft hij wel dat dat niet zo makkelijk gaat gebeuren. “We moeten gewoon nu ons mannetje staan en er met elkaar volop ingaan nu.”

Bekijk het complete interview met Ashwin Manhutu

Voetbal247.nl is volledig gratis te lezen, maar wordt net als veel clubs en bedrijven geraakt door de gevolgen van Coronavirus. Juist in deze tijd zetten we juist een stap extra, om nog uitgebreider verslag te doen van wedstrijden en het laatste nieuws. We zien echter dat de advertentie-inkomsten zijn teruggelopen. We zouden om die reden een kleine donatie zeer waarderen. Op die manier kunnen alle artikelen, reportages en interviews gratis en zonder betaalmuur toegankelijk blijven.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Tweede Divisie