Volg ons
Glenn Kobussen HHC Hardenberg

Tweede Divisie

Man van wondergoal: “Ik raakte hem wel aardig”

Man van wondergoal: “Ik raakte hem wel aardig”

Glenn Kobussen was zaterdag goud waard voor HHC Hardenberg. Op schitterende wijze scoorde de middenvelder het enige doelpunt in de met 1-0 gewonnen wedstrijd tegen AFC. In gesprek met HHC TV sprak Kobussen zich uit over zijn wonderschone treffer.

Kobussen scoort wonderschoon

Kobussen bleef na afloop van de wedstrijd op de vlakte omtrent zijn treffer en wees vooral naar zijn ploeggenoot. “Ik raakte hem wel aardig, denk ik. Ik moet allereerst wel zeggen dat Veldmaat gigantisch goed het overzicht houdt en ik expres een stap achteruit doe zodat ik in zijn gezichtsveld kom. Toen ik hem raakte, wist ik eigenlijk wel dat hij erin ging”, zo sprak Kobussen zich uit.

Trainer Gert Jan Kasten was overigens ook dolgelukkig met de goal van zijn middenvelder. “Doelpunt van het jaar momentje is misschien nog wat vroeg, maar hij was wel heel mooi.”

Bekijk het volledige interview van Glenn Kobussen

Bekijk de goal van Glenn Kobussen tegen AFC

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Tweede Divisie