maandag, juli 4, 2022
HomeAfrica Cup of NationsMalawi vs Zimbabwe voorspelling: Africa Cup goktips, kansen en gratis weddenschappen

Malawi vs Zimbabwe voorspelling: Africa Cup goktips, kansen en gratis weddenschappen

De Africa Cup is in volle gang en de groepsfase is alweer bijna op de helft. Vandaag treffen Malawi en Zimbabwe elkaar voor een cruciale wedstrijd om nog kans te maken op de Knock-outs. 

De landen wisten beide goed stand te houden in hun eerste groepswedstrijd. Zo wist Zimbabwe 97 minuten lang Senegal op 0-0 te houden totdat Sadio Mané een penalty wist te benutten, Malawi verloor ook met 1-0, van Guinee. 

 

VS

Datum: Vrijdag 14 januari
Aftrap: 17:00, Stade Omnisports de Bafoussam, Bafoussam, Kameroen.

Malawi vs Zimbabwe: Africa Cup voorspelling

Malawi en Zimbabwe moeten aan de bak vandaag om hun kans op de knock-outs in leven te houden. Bij een verlies voor één van de ploegen is deze kans namelijk een stuk kleiner, alleen de nummers 1 en 2 uit de poule gaan door en de 4 beste nummers 3. 

Zimbabwe is de favoriet voor deze wedstrijd met een grotere selectie en een aantal betere spelers. Ook in de afgelopen ontmoetingen was Zimbabwe vaak de bovenliggende partij tegen Malawi. 

Tino Kadewere

De spits van Zimbabwe, Tino Kadewere, speelt normaal bij Olympique Lyon. Hij kwam twee jaar geleden voor 12 miljoen euro over van het Franse Le Havre, hij kwam er in de rust in tijdens Senegal – Zimbabwe. 

In de eerste helft speelde Zimbabwe met spits Prince Dube. Dube speelt normaal in de competitie van Tanzania bij Azam FC. 

Malawi 

Bij Malawi zijn er juist zorgen over de selectie. De vorige keer traden ze aan met slechts 4 spelers op de bank vanwege meerdere coronagevallen, ook voor de wedstrijd tegen Zimbabwe is de verwachting dat Malawi het weer met een beperkt team moet doen. 

Malawi vs Zimbabwe: Africa Cup goktips

Om te wedden op Malawi – Zimbabwe kun je het best terecht bij de online bookmaker Bet365. Hier vind je vaak de hoogste quoteringen zodat je de beste winsten kunt gaan pakken op jouw Africa Cup weddenschappen. 

Tot nu toe vallen er weinig goals in de Africa Cup en Zimbabwe en Malawi lieten in hun eerste groepswedstrijd al zien in staat te zijn om goed te verdedigen. Bij een weddenschap van minder dan 2.5 goals krijg je een quotering van 1.28. 

Ook kun je ervoor kiezen om te wedden op beide teams scoren. Hier kun je kiezen voor ja of nee. 

Vorm Zimbabwe

Zimbabwe is de favoriet voor de wedstrijd, maar de vorm van Zimbabwe is alles behalve goed te noemen. In de afgelopen 13 wedstrijden wist het land niet te winnen, de laatste overwinning dateert van 25 maart 2021 toen het Botswana met 0-1 versloeg. 

Malawi vs Zimbabwe: Winkansen

Hieronder vind je de belangrijkste quoteringen voor Malawi – Zimbabwe. Deze quoteringen zijn van Bet365, meld je snel aan bij deze bookmaker om vandaag te profiteren van de hoogste quoteringen! 

Winst Malawi: 3.40
Gelijkspel:
2.80
Winst Zimbabwe:
2.50
Beide teams scoren:
Ja 2.62 / Nee 1.44
Minder dan 2,5 doelpunten:
1.28
Eindigt in 0-0:
4.50

Favoriete doelpuntenmakers

Je kunt ook gokken dat een specifieke speler het eerste, laatste of een doelpunt gaat maken. Volgens Bet365 zijn dit de favorieten om een doelpunt te scoren in de wedstrijd Malawi – Zimbabwe.  

Knowledge Musona (Zimbabwe): 3.40
Frank Mhango (Malawi): 3.60
Admiral Muskwe (Zimbabwe): 4.33
David Moyo (Zimbabwe):
4.33
Tino Kadewere (Zimbabwe): 
4.50

Malawi vs Zimbabwe : Hoe claim ik mijn free bets

Om te gokken op Malawi – Zimbabwe hoef je zelfs niet je eigen geld in te zetten. Er zijn namelijk genoeg mogelijkheden om gratis weddenschappen te claimen en die te gebruiken op één van de weddenschappen die we hierboven besproken hebben.

Je gratis weddenschappen claimen kan als je een account aanmaakt en een eerste storting doet. Vervolgens krijg je deze gratis weddenschappen in je account en kun je deze inzetten om Malawi – Zimbabwe. 

Hoe claim ik mijn free bets voor Malawi – Zimbabwe? 

Stap 1: Claim hier je Bet365 gratis weddenschappen
Stap 2: Maak je account aan
Stap 3: Stort minimaal €5,-
Stap 4: Plaats je free bet!

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD

VOETBALSHIRTS