vrijdag, mei 27, 2022
HomeAfrica Cup of NationsMalawi - Senegal voorspelling: Africa Cup goktips, kansen en gratis weddenschappen

Malawi – Senegal voorspelling: Africa Cup goktips, kansen en gratis weddenschappen

De poulefase van de Africa Cup of Nations 2022 nadert zijn ontknoping. Zo ook in poule B, waar nog alles mogelijk is. Koplopers Guinea en Senegal worden op de hielen gezeten door Malawi. Dat belooft dus een kraker van een wedstrijd tussen de nummer 2 en nummer 3 van de poule.

Senegal staat na twee wedstrijden gespeeld te hebben op de gedeelde eerste plek met Guinea. Malawi, dat in de vorige wedstrijd met 2-1 wist te winnen van Zimbabwe. Senegal speelde in de vorige wedstrijd doelpuntloos gelijk tegen Guinea. Om die reden is alles nog mogelijk in deze poule B.

 

VS

Datum:  dinsdag 18 januari
Aftrap: 17:00 Nederlandse tijd, Africa Cup of Nations.

Malawi - Senegal voorspelling

Zowel Malawi als Senegal moeten aan de bak om de volgende ronde van de Africa Cup of Nations te bereiken. Malawi staat nu op de gevreesde derde plek, die niet direct toegang geeft tot de volgende ronde. En dus zullen zij alles op alles zetten om het Senegal van sterspeler Sadio Mané (Liverpool FC, red.) op de ranglijst in te halen. 

Malawi had in de voorbije weken last van een aantal coronagevallen. Zo kon het in een wedstrijd voor de Africa Cup of Nations maar aantreden met vier wisselspelers op de bank en het ook in de wedstrijd tegen Zimbabwe last van een beperkte spelersgroep. De vraag is maar hoe de The Flames dat gaan oplossen. 

Senegal kan daarentegen iets meer achterover leunen, nu het met vier punten uit twee wedstrijden op een gedeelde eerste plek staat. Genoeg om de volgende ronde van het toernooi te bereiken dus. De Leeuwen van Teranga zullen daarom de wedstrijd op slot proberen te gooien en proberen snel om te schakelen met onder andere Sadio Mané. 

Wij voorspellen derhalve dan ook een overwinning voor Senegal, dat over de gehele breedte de sterkere selectie heeft en de wedstrijd ingaat met een betere uitgangspositie. Maar, niets is zo verrassend als de wedstrijden op de Africa Cup. Genoeg reden om een weddenschap te wagen!

Malawi - Senegal goktips:

Om te wedden op Malawi – Senegal kun je het best terecht bij de online bookmaker Bet365. Hier vind je vaak de hoogste quoteringen zodat je de beste winsten kunt gaan pakken op jouw Africa Cup of Nations weddenschappen. 

In de eerste ronde in de poulefase van de Africa Cup of Nations vielen er weinig doelpunten, maar het doelpuntenfestijn barst langzaam maar zeker los. Gezien de aanvallende krachten van Senegal en de ruimte die Malawi aan hen gaat geven verwachten wij zeker een doelpunt rijke wedstrijd.  

Echter, het zou de Africa Cup of Nations niet zijn als er niet af en toe een defensieve blunder gemaakt zou worden. Eerlijk gezegd is dat heerlijk om te zien en ook heerlijk voor iemand die opzoek is naar weddenschappen zoals jij. De kans dat aan beide kanten doelpunten vallen is absoluut niet ondenkbaar en dus staat niets jou in de weg om in te zetten op both teams to score. 

Malawi - Senegal Winkansen

De quoteringen op Bet365 geven eigenlijk aan wat wij in het stuk hierboven al aangaven: Senegal zou een niet al te moeilijke wedstrijd tegemoet moeten gaan. Echter, de bal is rond en dus is het altijd afwachten of de Leeuwen uit Senegal met de druk weten om te gaan. Hieronder een overzicht van een aantal quoteringen voor deze wedstrijd:

Winst Malawi: 10.00
Gelijkspel: 4.20
Winst Senegal: 1.40
Beide ploegen scoren: Ja 2.62 / Nee 1.44
Doelpunt Sadio Mané: 2.00
Meer dan 2,5 doelpunten: 2.20

Malawi vs. Senegal: Hoe claim ik mijn free bets?

Wil je gokken op deze prachtige wedstrijd maar ben je bang je geld te verliezen? Geen zorgen, wij en Bet365 zijn er voor je. Je kan namelijk inzetten met gratis weddenschappen! Zo kan jij toch meegenieten van de prachtige aanvallen van Malawi en kan je meejuichen als Senegal toch in de laatste minuut die +2,5 binnenkopt. Niks staat jou nog in de weg om van de Africa Cup of Nations een feestje te maken!

Hoe claim ik mijn free bets voor Malawi – Senegal? Zie het stappenplan hieronder:

Stap 1: Claim hier je Bet365 gratis weddenschappen
Stap 2: Maak je account aan
Stap 3: Stort minimaal €5,-
Stap 4: Plaats je free bet!

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD

VOETBALSHIRTS

[products limit="4" columns="2" products tag="tenue" orderby="rand" ]