maandag, september 27, 2021
HomeClubsExcelsior MaassluisMahmudov tekent bij TEC, Maatsen flirt met Excelsior Maassluis

Mahmudov tekent bij TEC, Maatsen flirt met Excelsior Maassluis

De Tweede Divisie krijgt er mogelijk twee oud-profs bij. TEC heeft zich versterkt met Denis Mahmudov, die eerder succesvol was bij Excelsior ’31. Bij Excelsior Maassluis is Darren Maatsen de beoogde versterking.

Mahmudov verdiende in Rijssen een stap naar het profvoetbal, waar hij jarenlang in binnen- en buitenland actief was. De vleugelaanvaller leek komend seizoen te gaan spelen voor FC Dordrecht, maar kwam er niet uit op de Krommedijk. Zaterdag viel Mahmudov in bij TEC, waar hij komend seizoen te bewonderen is.

In de Jack’s League komt mogelijk een extra broedertwist. Excelsior Maassluis krijgt mogelijk versterking van oud-prof Darren Maatsen, wiens broer Dalian Maatsen actief is bij AFC.

Gerelateerde artikelen

Nu je hier toch bent...

De redactie van Voetbal247.nl zet zich elke dag in om jou te voorzien van het laatste nieuws uit het topamateurvoetbal, achtergronden, interviews, onze podcast en mooie reportages vanaf de velden. Die krijg je geheel gratis voorgeschoteld. We zouden je willen vragen of je ons zou willen steunen met een kleine donatie als waardering voor ons werk.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.
Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD