vrijdag, 23 februari 2024
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieMaguire dichtbij nieuw buitenlands avontuur

Maguire dichtbij nieuw buitenlands avontuur

Barry Maguire lijkt zijn carrière voort te gaan zetten in het buitenland. De controlerende middenvelder heeft twee concrete aanbiedingen van buitenlandse clubs en heeft een voorkeur om zijn voetbalcarrière buiten de landsgrenzen te vervolgen.

Deur bij TEC staat altijd open

Mocht dat evengoed niet doorgaan, dan is TEC, in tegenstelling tot eerdere berichten, nog altijd een goede optie voor de oud-speler van FC Utrecht, VVV-Venlo en FC Den Bosch. Maguire was afgelopen halfjaar een belangrijke schakel bij de ploeg uit Tiel. In de dertien wedstrijden die hij voor TEC speelde, scoorde hij liefst zes keer.

Rugblessure

De 27-jarige middenvelder hervond er bovendien het plezier in het voetbal, met als gevolg dat hij zin heeft om opnieuw de stap naar het buitenland te wagen. In het verleden speelde hij al voor het Noorse Sarpsborg 08. En vervelende rugblessure was echter een smet op die periode. Inmiddels is Maguire weer volledig fit en staat hij opnieuw voor een avontuur in het buitenland.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD