Volg ons
Barry Maguire TEC

Tweede Divisie

Maguire dichtbij nieuw buitenlands avontuur

Maguire dichtbij nieuw buitenlands avontuur

Barry Maguire lijkt zijn carrière voort te gaan zetten in het buitenland. De controlerende middenvelder heeft twee concrete aanbiedingen van buitenlandse clubs en heeft een voorkeur om zijn voetbalcarrière buiten de landsgrenzen te vervolgen.

Deur bij TEC staat altijd open

Mocht dat evengoed niet doorgaan, dan is TEC, in tegenstelling tot eerdere berichten, nog altijd een goede optie voor de oud-speler van FC Utrecht, VVV-Venlo en FC Den Bosch. Maguire was afgelopen halfjaar een belangrijke schakel bij de ploeg uit Tiel. In de dertien wedstrijden die hij voor TEC speelde, scoorde hij liefst zes keer.

Rugblessure

De 27-jarige middenvelder hervond er bovendien het plezier in het voetbal, met als gevolg dat hij zin heeft om opnieuw de stap naar het buitenland te wagen. In het verleden speelde hij al voor het Noorse Sarpsborg 08. En vervelende rugblessure was echter een smet op die periode. Inmiddels is Maguire weer volledig fit en staat hij opnieuw voor een avontuur in het buitenland.

Voetbal247.nl is volledig gratis te lezen, maar wordt net als veel clubs en bedrijven geraakt door de gevolgen van Coronavirus. Juist in deze tijd zetten we juist een stap extra, om nog uitgebreider verslag te doen van wedstrijden en het laatste nieuws. We zien echter dat de advertentie-inkomsten zijn teruggelopen. We zouden om die reden een kleine donatie zeer waarderen. Op die manier kunnen alle artikelen, reportages en interviews gratis en zonder betaalmuur toegankelijk blijven.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Tweede Divisie