dinsdag, 16 juli 2024
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZondagMagreb'90 ziet groot deel selectie vertrekken

Magreb’90 ziet groot deel selectie vertrekken

De gevolgen van de afwezigheid van de gewezen voorzitter Najim el H. laat zich steeds meer voelen bij Magreb’90. De Utrechtse club wist de afgelopen jaren in een sneltreinvaart op te klimmen, maar moet voor het komende seizoen op zoek naar een nieuwe selectie voor trainer Alami Ahannach. Dit meldt RTV Utrecht aan de hand van bronnen binnen de club.

Nieuw bestuur

El H. was voorzitter en ook geldschieter van het eerste elftal. Het vlaggenschip van Magreb’90 slaagde er dan ook in om de Topklasse Zondag te behalen en plaatste zich voor de Derde Divisie. Tijdens het trainingskamp in Turkije werd El H. echter opgepakt. Marokko heeft zijn uitlevering gevraagd, want in dat land wordt hij verdacht van drugshandel. In Nederland loopt er tevens een zaak voor witwassen. Inmiddels is er een nieuw bestuur aan de slag bij Magreb’90.

Jeugd inpassen

Toch zal het budget volgens RTV Utrecht flink worden teruggeschroefd. Assistent-trainer Azzadine Harchaoui heeft al laten weten dat er veel jeugd zal worden ingepast en dat de club daarnaast op zoek gaat naar talenten uit de Hoofdklasse. Vijf spelers hebben al aangegeven te vertrekken. Het gaat om Marley Berkvens (DOVO), Hamza Mahdad, Zakaria Amrani, Amir Alisic en Richard Bariolet. Volgens de om roep zullen vermoedelijk ook Hassan Aanzi, Moussa Kalisse, Emilio Sanseij, Nordin Boukhari, Jawad Bellassan en Luidjino Hojer een andere club gaan zoeken.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD