maandag, 27 mei 2024
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZondagMagreb'90 voorkomt nieuwe strafpunten

Magreb’90 voorkomt nieuwe strafpunten

Magreb’90 hoeft niet meer te vrezen dat er nog meer strafpunten zouden worden toegekend door de licentiecommissie. De Utrechtse club kreeg onlangs al drie extra punten in mindering, nadat eerder al een punt werd verspeeld vanwege het niet voldoen aan de eis van contractspelers.

KNVB akkoord met vervolgstappen

Diverse andere zaken van de licentie-eisen waren echter ook niet voldaan, waarop de tweede straf volgde. Daarmee was de kous nog niet af, want begin deze week moest de club een diverse zaken nog in orde maken. RTV Utrecht meldt nu dat de licentiecommissie akkoord is gegaan met de vervolgstappen van Magreb’90, waardoor er niet opnieuw punten af worden getrokken. Was dit wel gebeurd, dan had de Utrechtse ploeg zomaar op een degradatieplaats uit kunnen komen. Nu heeft de club alles nog in eigen hand.

Interim-voorzitter wil blijven

Dat wordt zondag wel een klus, want het duel bij kampioen De Dijk wacht. De komende weken moet het bestuur ook nog aan de slag, want de KNVB wil van Magreb’90 wel voor 15 juni een financieel plan van aanpak. De club hoopt ondertussen ook in een rustiger vaarwater te komen, nadat het al anderhalf jaar rommelt aan alle kanten. Karim Douhou is momenteel interim-voorzitter. Hij laat bij RTV Utrecht weten voorzitter te willen blijven, mits de leden hem vrijdag benoemen.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD