dinsdag, 21 mei 2024
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZondagMagreb'90 versterkt zich met Paulo Bandeira

Magreb’90 versterkt zich met Paulo Bandeira

Paulo Bandeira komt komend seizoen uit voor Magreb’90 in de Derde Divisie Zondag. De afgelopen seizoenen speelde hij nog in Frankrijk, in Utrecht wordt hij herenigd met trainer Jamal Yahiaoui, waarmee hij in het verleden al samenwerkte.

Charleville

De afgelopen twee jaar voetbalde Bandeira in Noord-Frankrijk, voor OFC Charleville. Die ploeg komt uit op het zesde niveau van Frankrijk. Daarvoor speelde de verdediger in de jeugd van AZ. Bij AZ Onder 19 kreeg Bandeira te maken met Yahiaoui en die samenwerking bleek van beide kanten te bevallen, aangezien de trainer van Magreb’90 zorgt voor een terugkeer op de Nederlandse velden van zijn pupil.

Jeugdinternational

Bandeira slaagde er nooit in om het profniveau in Nederland en Frankrijk te bereiken. Wel doorliep hij diverse jeugdelftallen van het nationale team. Vorig jaar speelde Baneira nog wel voor een contract bij Jong FC Twente, maar na een proefperiode werd hem geen contract aangeboden.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD