Volg ons

Derde Divisie Zondag

Magreb’90 versterkt zich met Paulo Bandeira

Magreb’90 versterkt zich met Paulo Bandeira

Paulo Bandeira komt komend seizoen uit voor Magreb’90 in de Derde Divisie Zondag. De afgelopen seizoenen speelde hij nog in Frankrijk, in Utrecht wordt hij herenigd met trainer Jamal Yahiaoui, waarmee hij in het verleden al samenwerkte.

Charleville

De afgelopen twee jaar voetbalde Bandeira in Noord-Frankrijk, voor OFC Charleville. Die ploeg komt uit op het zesde niveau van Frankrijk. Daarvoor speelde de verdediger in de jeugd van AZ. Bij AZ Onder 19 kreeg Bandeira te maken met Yahiaoui en die samenwerking bleek van beide kanten te bevallen, aangezien de trainer van Magreb’90 zorgt voor een terugkeer op de Nederlandse velden van zijn pupil.

Jeugdinternational

Bandeira slaagde er nooit in om het profniveau in Nederland en Frankrijk te bereiken. Wel doorliep hij diverse jeugdelftallen van het nationale team. Vorig jaar speelde Baneira nog wel voor een contract bij Jong FC Twente, maar na een proefperiode werd hem geen contract aangeboden.

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Derde Divisie Zondag