woensdag, 22 mei 2024
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZaterdagMagreb'90-trainer Yahiaoui: 'Niet voldoende spelers die Derde Divisie-waardig zijn'

Magreb’90-trainer Yahiaoui: ‘Niet voldoende spelers die Derde Divisie-waardig zijn’

Magreb’90 ging zaterdag met grote cijfers onderuit in en tegen Spakenburg (6-1) waardoor de ploeg nu de laatste plaats bezet in de Derde Divisie van het zaterdagvoetbal. Trainer/coach Yamal Yahiaoui zit in een lastig parket omdat de club mede door de financiële situatie de selectie voor de start van de competitie niet op de juiste wijze kon versterken.

Opruimen van de puinhoop
,,We hebben niet voldoende spelers die Derde Divisie-waardig zijn. Op dit zijn we vooral druk met het opruimen van de puinhoop uit het verleden. Jongens die hier komen voetballen krijgen een mooi podium om zich te bewijzen, maar wij kunnen ze in financieel opzicht niets bieden”, aldus Yahiaoui tegenover RTV Utrecht.

Opstappen geen optie 
Ondanks de tegenvallende prestaties in de Derde Divisie met Magreb’90 is het voor de oefenmeester geen optie om bij de club te vertrekken. ,,Ik houd zielsveel van het spelletje en probeer Magreb te helpen, daar waar ik kan. Het ligt niet in mijn aard om weg te lopen, vanuit spelvreugde proberen we door te gaan met deze jongens.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD