maandag, 20 mei 2024
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZondagMagreb'90 stelt Yahiaoui aan als vijfde trainer van het seizoen

Magreb’90 stelt Yahiaoui aan als vijfde trainer van het seizoen

Het is Magreb’90 vlot gelukt om een opvolger voor Aart-Jan van Boksel aan te stellen. Jamal Yahiaoui is de nieuwe trainer van de Utrechters. Yahiaoui was eerder trainer van FC Breukelen, waar hij dit seizoen met veel tumult is vertrokken.

Trainers Magreb’90

De trainerspositie bij Magreb’90 is een gevaarlijke post. Yahiaoui is alweer de vijfde trainer en vierde naam die dit seizoen voor de groep staat. Eerder deze week besloot Aart-Jan van Boksel toch weer te vertrekken bij de club uit de Derde Divisie Zondag. Van Boksel begon het seizoen als coach van Magreb’90, maar vertrok al na een paar duels. Na hem volgden nog een paar trainers en in januari keerde hij plotseling weer terug. Tot een rentree kwam het nooit, want deze week stapte hij weer op, omdat Magreb’90 aankondigde geen vergoedingen meer aan de spelers te zullen betalen. Yahiaoui is nu dus aangesteld als zijn opvolger.

Yahiaoui direct op de bank

Vanmiddag speelt Magreb’90 in de Derde Divisie tegen EVV en Yahiaoui zit gelijk op de bank. De oefenmeester was beschikbaar, omdat hij eerder dit seizoen werd ontslagen bij FC Breukelen. Hij moest vertrekken, nadat hij een open brief had gestuurd naar de media. Daarin stond onder andere dat hij maandenlang werd geterroriseerd door mensen binnen de club en dat spelers met zwart geld betaald worden. Het zorgde voor grote onrust bij FC Breukelen en dus was een vertrek van Yahiaoui onvermijdelijk.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD