Volg ons
Jamal Yahiaoui

Derde Divisie Zondag

Magreb’90 stelt Yahiaoui aan als vijfde trainer van het seizoen

Magreb’90 stelt Yahiaoui aan als vijfde trainer van het seizoen

Het is Magreb’90 vlot gelukt om een opvolger voor Aart-Jan van Boksel aan te stellen. Jamal Yahiaoui is de nieuwe trainer van de Utrechters. Yahiaoui was eerder trainer van FC Breukelen, waar hij dit seizoen met veel tumult is vertrokken.

Trainers Magreb’90

De trainerspositie bij Magreb’90 is een gevaarlijke post. Yahiaoui is alweer de vijfde trainer en vierde naam die dit seizoen voor de groep staat. Eerder deze week besloot Aart-Jan van Boksel toch weer te vertrekken bij de club uit de Derde Divisie Zondag. Van Boksel begon het seizoen als coach van Magreb’90, maar vertrok al na een paar duels. Na hem volgden nog een paar trainers en in januari keerde hij plotseling weer terug. Tot een rentree kwam het nooit, want deze week stapte hij weer op, omdat Magreb’90 aankondigde geen vergoedingen meer aan de spelers te zullen betalen. Yahiaoui is nu dus aangesteld als zijn opvolger.

Yahiaoui direct op de bank

Vanmiddag speelt Magreb’90 in de Derde Divisie tegen EVV en Yahiaoui zit gelijk op de bank. De oefenmeester was beschikbaar, omdat hij eerder dit seizoen werd ontslagen bij FC Breukelen. Hij moest vertrekken, nadat hij een open brief had gestuurd naar de media. Daarin stond onder andere dat hij maandenlang werd geterroriseerd door mensen binnen de club en dat spelers met zwart geld betaald worden. Het zorgde voor grote onrust bij FC Breukelen en dus was een vertrek van Yahiaoui onvermijdelijk.

Voetbal247.nl is volledig gratis te lezen, maar een kleine donatie wordt gewaardeerd!

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Derde Divisie Zondag