vrijdag, 19 juli 2024
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZondagMagreb'90 stelt razendsnel nieuwe trainer aan

Magreb’90 stelt razendsnel nieuwe trainer aan

Magbreb’90 heeft snel een nieuwe trainer gevonden. Mo el Abdellaoui neemt de taken over van Zephnad Wattimury. De interim-trainer gaf deze week aan TweedeDivisie.org aan dat het reizen hem tegenviel en dus het stokje na twee wedstrijden al door wilde geven.

Geen ervaring als trainer eerste elftal

Voor El Abdellaoui is Magreb’90 zijn eerste elftal, waarover hij de verantwoordelijkheid heeft. Eerder was de 37-jarige oefenmeester hoofd opleidingen en trainer van de B2 bij Alphense Boys, meldt RTV Utrecht.  Eerder werkte hij al in de jeugd bij DCG, FC Lisse en Hollandia. Het is vooralsnog niet bekend hoe lang Magreb’90 en El Abdellaoui de samenwerking met elkaar aan gaan. Tegenover TweedeDivisie.org liet Wattimury weten dat hij een trainer had getipt bij het bestuur van Magreb. De Derde Divisionist zou deze week in gesprek gaan met deze coach. Het is niet bekend of Wattimury El Abdellaoui naar voren had geschoven.

Trainerssoap bij Magreb’90

Bij Magreb’90 is sprake van een heuse trainerssoap. El Abdellaoui is sinds de zomer van 2015 alweer de vijfde hoofdtrainer van de Utrechters en de derde van dit seizoen. Aart Jan van Boksel werd deze zomer aangesteld als nieuwe hoofdcoach van Magreb’90, maar hij vertrok al binnen een paar weken, omdat Van Boksel niet overweg kon met zijn staf. Daarop werd Wattimury aangesteld, wat later een interim-trainer bleek te zijn. Al snel kwam de coach tot de conclusie dat de reisafstand (Utrecht – Hoogezand) hem te gortig was en er daarom op aandrong bij het bestuur om spoedig een nieuwe trainer te vinden. Die werd gevonden in El Abdellaoui. Tegen HSC’21 zit hij voor het eerst op de bank.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD