vrijdag, 19 juli 2024
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZondagMagreb'90 raakt aanvaller kwijt aan El Ahli

Magreb’90 raakt aanvaller kwijt aan El Ahli

Magreb’90 ziet voor de tweede keer in een week tijd iemand vertrekken. Trainer Aart Jan van Boksel besloot al op te stappen, vanwege onenigheid met zijn assistenten. Aanvaller Sidney Schmeltz heeft de Utrechts club nu ook verlaten, hij zal namelijk gaan spelen voor El Ahli in Bahrein.

Eerste uitstapje

De inmiddels dertigjarige aanvaller speelde in de gezamenlijke jeugdopleiding van RKC Waalwijk en Willem II. Hij kwam uit voor beide clubs, en vervolgens in Nederland ook voor Almere City, Sparta en SC Veendam. In 2013 maakte hij zijn eerste buitenlandse uitstapje. In Engeland kwam Schmeltz uit voor Oldham Athletic en Hartlepool United, ook kwam hij kortstondig uit voor het Egyptische Petrojet.

Ook teamgenoot benaderd

Vorig seizoen sloot de aanvaller aan bij Magreb’90, hij kwam uiteindelijk in de Topklasse Zondag tot slechts acht wedstrijden. In de Derde Divisie Zondag was hij één van de ervaren krachten in een overwegend jonge selectie. Een aanbod van El Ahli kon hij echter niet afslaan. Deze club speelt in de Eredivisie van Bahrein. Ook teamgenoot Soufiane Reclaoui was benaderd, maar hij besloot voor Magreb te blijven spelen.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD