Volg ons
Sidney Schmeltz magreb90

Derde Divisie Zondag

Magreb’90 raakt aanvaller kwijt aan El Ahli

Magreb’90 raakt aanvaller kwijt aan El Ahli

Magreb’90 ziet voor de tweede keer in een week tijd iemand vertrekken. Trainer Aart Jan van Boksel besloot al op te stappen, vanwege onenigheid met zijn assistenten. Aanvaller Sidney Schmeltz heeft de Utrechts club nu ook verlaten, hij zal namelijk gaan spelen voor El Ahli in Bahrein.

Eerste uitstapje

De inmiddels dertigjarige aanvaller speelde in de gezamenlijke jeugdopleiding van RKC Waalwijk en Willem II. Hij kwam uit voor beide clubs, en vervolgens in Nederland ook voor Almere City, Sparta en SC Veendam. In 2013 maakte hij zijn eerste buitenlandse uitstapje. In Engeland kwam Schmeltz uit voor Oldham Athletic en Hartlepool United, ook kwam hij kortstondig uit voor het Egyptische Petrojet.

Ook teamgenoot benaderd

Vorig seizoen sloot de aanvaller aan bij Magreb’90, hij kwam uiteindelijk in de Topklasse Zondag tot slechts acht wedstrijden. In de Derde Divisie Zondag was hij één van de ervaren krachten in een overwegend jonge selectie. Een aanbod van El Ahli kon hij echter niet afslaan. Deze club speelt in de Eredivisie van Bahrein. Ook teamgenoot Soufiane Reclaoui was benaderd, maar hij besloot voor Magreb te blijven spelen.

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Derde Divisie Zondag