maandag, 17 juni 2024
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZondagMagreb'90 ontvangt in bizar seizoen nog eens drie strafpunten

Magreb’90 ontvangt in bizar seizoen nog eens drie strafpunten

Magreb’90 heeft van de KNVB drie punten in mindering gekregen. De Utrechtse ploeg schrijft daardoor opnieuw een hoofdstuk bij in een bizar seizoen. Met in totaal -4 voor het seizoen is lijfsbehoud nu nog niet zeker, want de voorsprong op nummer vijftien Juliana’31 is met nog drie duels te gaan geslonken tot vier punten. Het eerste punt in mindering was vanwege het niet voldoen van de licentie-eis van de contractspelers. De licentiecommissie heeft de club nu nogmaals drie punten in mindering gegeven.

Trainerswissels, bizarre series en strafpunten

Het hele seizoen staat bij Magreb’90 al bol van de bizarre gebeurtenissen. Met name voor de winterstop gingen de trainers sneller dan ze kwamen. De afgelopen periode leek het rustiger in Utrecht en kwamen er ook opeens de resultaten. Een bizarre reeks werd neergezet met zeven overwinningen op rij, waardoor er zelfs even werd gedacht aan de winst in de derde periode. Inmiddels moet toch weer vooral gekeken worden naar de degradatiestreep, want die is dus nog maar vier punten verwijderd. De strafpunten zijn uitgedeeld omdat Magreb’90 onder meer geen penningmeester heeft en ook geen gediplomeerde hoofd jeugdopleidingen. Na de wisseling van bestuur, wat in de winterstop ook nog gebeurde, zijn deze punten niet meer tijdig opgelost.

Regent strafpunten

Het regent dit seizoen strafpunten in de Divisies. Naast de -1 achter de naam van veel clubs voor het niet voldoen aan de licentie-eis van de verplichte contractspelers, gingen er tot dusver drie beloftenteams in de fout met het opstellen van te veel of verkeerde dispensatiespelers. Jong Vitesse, Jong Achilles’29 en Jong Almere City zijn allemaal extra strafpunten toebedeeld. Nu is dus ook Magreb’90 gestraft.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD