Volg ons
Sidney Schmeltz magreb90

Derde Divisie Zondag

Magreb’90 heeft nieuwe trainer én selectie

Magreb’90 heeft nieuwe trainer én selectie

Magreb’90 heeft een flinke metamorfose ondergaan. De club uit de Derde Divisie begint met een nieuwe trainer en een vrijwel compleet nieuwe selectie aan het seizoen 2016-2017. Aart Jan van Boksel is aangesteld als de nieuwe trainer van Magreb’90, terwijl de Utrechters liefst twintig nieuwe spelers verwelkomden.

Van Boksel moet jeugd Magreb’90 klaarstomen

Magreb’90 kan terugkijken op een chaotisch jaar in de Topklasse. De voormalig voorzitter Najim el H. werd opgepakt en tegen het einde van het seizoen was trainer Alami Ahannach vertrokken. Een leegloop werd voorspeld, maar het is Magreb’90 toch gelukt om een nieuwe spelersgroep samen te stellen én een nieuwe trainer te vinden. In de zoektocht naar een nieuwe trainer is Magreb bij Van Boksel terecht gekomen. Afgelopen seizoen was hij jeugdtrainer bij ADO Den Haag en in het verleden werkte hij ook al met de jeugd van Sparta Rotterdam en was hij jeugdtrainer bij de KNVB. Op de website van Magreb’90 meldt de club ook dat het voor Van Boksel een belangrijke taak is om de jeugd klaar te stomen voor de Derde Divisie.

Veel nieuwelingen bij Magreb’90

Tien spelers zijn Magreb trouw gebleven en daarmee is de schade enigszins beperkt gebleven. Onder andere ervaren krachten als Sidney Schmeltz, Rachid Maamri, Luidjino Hoyer en Emilio Samsey komen volgend seizoen gewoon voor voor Magreb’90 uit. Bovendien voegen twintig nieuwe spelers zich bij de selectie van Van Boksel. Daarnaast stromen er ook een aantal talenten uit de A1 door naar het eerste elftal.

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Derde Divisie Zondag