Volg ons
Mohammed Zouzou Magreb'90

Derde Divisie Zondag

Magreb’90-aanvoerder Zouzou niet meer welkom op de club

Magreb’90-aanvoerder Zouzou niet meer welkom op de club

Opnieuw is er onrust bij Magreb’90. Dit keer is Mohammed Zouzou door trainer Mo El Abdellaoui uit de selectie verwijderd. Dat meldt RTV Utrecht. De aanvoerder van de club zou zich na de wedstrijd tegen Juliana’31 misdragen hebben en daarmee was voor El Abdellaoui de maat vol.

Deur lijkt dicht

Het vertrek van Zouzou bij Magreb’90 lijkt van definitieve aard te zijn. Tegenover RTV Utrecht liet El Abdellaoui weinig ruimte voor verzoening. “Ik heb hem zondag weggestuurd en gezegd dat ik dinsdagavond met hem wilde praten”, vertelde El Abdellaoui tegenover de regionale omroep. “En ik heb hem verteld dat als hij niet zou komen, hij wat mij betreft helemaal weg mocht blijven. Ik heb hem dinsdag niet gezien.” Daarmee lijkt de deur voor Zouzou definitief dicht.

De voormalig captain van de Utrechters misdroeg zich in de ogen van de trainer, na de nederlaag tegen Juliana’31. “Hij ging tekeer in de kleedkamer, en beweerde dat hij de enige was die er alles aan gedaan had, terwijl hij degene was die in het veld de tactische plannen doorkruiste door als laatste man naar voren te hollen nadat ik een extra spits had ingebracht.” Ook kreeg Zouzou het nog één op één met een teamgenoot aan de stok. “Hij riep in de kleedkamer tegen een speler dat hij ervoor zou zorgen dat hij volgende week niet zou worden opgesteld.”

Onrustig bij Magreb’90

Het is niet de eerste keer dat het onrustig is bij de club uit de Derde Divisie. Er sneuvelden al meerdere trainers de afgelopen jaren. El Abdellaoui is dit seizoen alweer de derde hoofdcoach. Bovendien maakte assistent-trainer Azzadine Harchaoui vorige week bekend dat hij per direct vertrekt bij de Utrechters, omdat hij de ambitie heeft om hoofdtrainer te worden. Door de komst van El Abdellaoui werd die kans erg klein.

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Derde Divisie Zondag